Zehra Güneş’in Kuzeni Survivor Yıldızı Çıktı! Görenler Şaştı Kaldı! Meğer Berkan Karabulut...

Zehra Güneş’in Kuzeni Survivor Yıldızı Çıktı! Görenler Şaştı Kaldı! Meğer Berkan Karabulut...
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş’in kuzeni, Survivor yarışmasıyla adını duyuran Berkan Karabulut çıktı. Karabulut, Survivor 2020 ve 2022'de yarışarak dikkatleri üzerine çekti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın genç ve yetenekli oyuncusu Zehra Güneş, sportif başarıları kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Şimdi de güzel voleybolcu Zehra Güneş’in kuzeni, Survivor yarışmasında boy göstererek herkesi şaşırtıyor!

Şaşırtan Akrabalık Bağı!

Voleybol kariyerine 13 yaşında adım atan ve kısa sürede büyük başarılar elde eden Zehra Güneş'in akrabalık bağları da sürprizlerle dolu. Güneş’in kuzeni,

Survivor 2020 ve 2022’de yarışan Berkan Karabulut çıktı. Bu bilgi, ikilinin hayranlarını oldukça şaşırttı.

ekran-goruntusu-2023-09-30-123831.png

Survivor Yıldızı Berkan Karabulut

Kendine has tavırları ve yüksek performansıyla Survivor’da adını duyuran Berkan Karabulut, Zehra Güneş ile olan akrabalık bağını sosyal medya üzerinden paylaştı. Geçtiğimiz aylarda Zehra Güneş ve kız arkadaşı Lale Onuk ile çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak “Gururumuzsun kuzen” notunu düşen Karabulut, herkesi şaşkına çevirdi.

Karabulut’un Spor Kariyeri

7 yaşında futbola başlayan ve bir dönem profesyonel olarak basketbol ile de ilgilenen Berkan Karabulut, sporun her alanında aktif. Lisans eğitimini de spor bilimleri üzerine tamamlayan Karabulut, sporla iç içe bir hayat sürmeye devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-09-30-123210.png

Zehra Güneş ve Berkan Karabulut’un kuzen olduklarını öğrenenler, bu sürpriz akrabalık bağı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Her iki sporcunun da kendi alanlarında göstermiş olduğu başarılar ve azim, aynı aileden gelmeleri sebebiyle takdir topluyor.

Spor dünyasının bu iki genç ve başarılı isminin akraba olduğunu öğrenen hayranların meraklı bakışları arasında, her iki isim de kariyerlerinde daha da ileri gitmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu sürpriz akrabalık bağı, her iki sporcunun da hayranlarını heyecanlandırdı ve her iki isim de kariyerlerindeki başarılarına bir yenisini daha eklemeye hazır görünüyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.