Ankara Haber: Çubuk İlçesinin sokakları sıcak asfaltla güzelleşiyor!

Ankara Haber: Çubuk İlçesinin sokakları sıcak asfaltla güzelleşiyor!
Çubuk Belediyesi asfalt seferberliği projesi kapsamında ilçede asfaltsız olan sokaklar ile bozuk ve yıpranmış yolların asfaltlanması çalışmalarına devam ediliyor.

Çubuk Belediyesi asfalt seferberliği projesi kapsamında ilçede asfaltsız olan sokaklar ile bozuk ve yıpranmış yolların asfaltlanması çalışmalarına devam ediliyor.

Atatürk Mahallesindeki asfalt serim çalışmalarının ardından Yavuz Selim Mahallesinde asfalt kazım ve sıcak asfalt serim çalışmalarını yürüten ekipleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görevli personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Demirbaş, çevredeki vatandaşlarla da görüşerek sohbet etti.

Mahalle sakinlerinin sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Demirbaş, dört yıllık hizmet süresince ilçe genelinde 80 bin ton sıcak asfalt serdiklerini söyledi.

Belediye tarihinde ilk defa kendi imkanlarıyla bu dönemde yaklaşık 130 milyon TL'lik sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini dile getiren Demirbaş, şunları söyledi:

’’İlçemizde şuan çalışması yapılan yollarla birlikte 13 mahallede bulunan 258 sokağımızda sıcak asfalt serimi gerçekleştirmiş olacağız. Toplam 80 bin ton sıcak asfalt sererken bu da yaklaşık 67 kilometre yol yapıyor. Dört yıllık görev süremizde söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda kaldırımlarımızı yeniledik ve sokaklarımızda çevre düzenleme çalışmaları yaptık. Şehrimizi insanımıza yakışır, modern bir çehreye kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. ’’

Şimdiye kadar asfalt yapılamayan yolların Belediye Başkanı Demirbaş tarafından asfalt serildiğini anlatan Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Hikmet Oran, ‘’Bu bölgelerde asfalt çalışmaları hiç yapılmamıştır şimdiye kadar, çok büyük bir hizmettir. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Fen İşlerimize, Fen İşleri çalışanlarımıza, asfalt atan işçilerimize hepsine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Yollarının asfalt yapılması kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren mahalle sakinlerinden Ömer Abacı, ‘’Başkanımız asfalt attı ve kendisine teşekkür ediyoruz. Şükürler olsun ilk defa asfaltımız oluyor’’ diye konuştu.

Önce doğalgaza kavuştuklarını şimdi de asfalta kavuştuklarını kaydeden mahalle sakinlerinden Çelebi Karatepe ise, ‘’23 yılından beri burada oturuyorum. Şu ana kadar bu mahalleye hiç bir hizmet gelmemişti. Bu 3 sene içerisinde Baki Başkandan rica ettik doğalgazımızı getirdi, şimdi de asfaltımızı atıyor. İnanın ki bizim için gelmiş geçmiş en güzel Belediye Başkanı’’ şeklinde konuştu.

Son birkaç yılda mahallerine ciddi bir yatırım yapıldığını vurgulayan Atatürk Mahallesi Muhtarı Emrah Bozkurt ise, ‘’Biz Atatürk Mahallesi olarak fazlasıyla memnunuz, Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu bölge atıl bir vaziyetteydi, hem asfaltıyla hem yeni yapılan halı sahası ile, hem de parkıyla ciddi bir yatırım oldu’’ ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.