Ankara Haber: Sincan Belediyesinden Bir Kreş Daha! Lale Kreşi Açıldı!

Ankara Haber: Sincan Belediyesinden Bir Kreş Daha! Lale Kreşi Açıldı!
Sincan Belediyesi 7’den 70’e her kesime hitap eden yatırım ve projeleri ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde “Leylak” ve “Menekşe” kreşlerini hizmete açan Sincan Belediyesi miniklerin yüzünü şimdi de Lale kreşi ile güldürüyor.

Sincan Belediyesinden Bir Kreş Daha

SİNCAN BELEDİYESİNİN ÜÇÜNCÜ KREŞİ EĞİTİME BAŞLADI

Sincan Belediyesi 7’den 70’e her kesime hitap eden yatırım ve projeleri ilçeye

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan annelerin dört gözle beklediği kreşleri bir bir hizmete açıyor. Menekşe, Papatya, Zambak, Leylak ve Lale isimleri verilen 5 kreş kısa sürede tamamlandı. Leylak ve Menekşe kreşlerinin eğitime başlamasının ardından Osmanlı Mahallesinde bulunan Lale Kreşi de vatandaşların yoğun ilgisiyle açıldı.

Minik öğrencilerin gösterileriyle renklenen açılış törenine; Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

“SÖZ VERDİK, YAPTIK”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, burada yaptığı konuşmada, “Hizmetlerimizin tek tek açılışını yapıyoruz. Bugün 3. kreşimizin açılışını yapıyoruz, 5 tane kreş yaptık. 2 tanesinin açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Durmak yok yola devam diyoruz, tüm enerjimizle gayretimizle Sincan’ı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Sizin desteğinizle, duanızla daha da güzellerini yapacağız. Çocuklar mutlu olduğu zaman anneler mutlu oluyor, anneler mutlu olunca haneler mutlu oluyor. Haneler mutlu olunca şehir mutlu oluyor. Mutluluğun anahtarı anneler, kadınlar. Onlara da selamlarımı iletiyorum. Açılışımıza teşrif ettiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Başkan Ercan ve protokol kreşi gezdi, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.