Şevval Şahin'den Flaş İtiraf! ''Kötü Sevişiyorsa Olmaz''... Cinsellik İtirafı Sosyal Medyada Yankı Uyandırdı!

Şevval Şahin'den Flaş İtiraf! ''Kötü Sevişiyorsa Olmaz''... Cinsellik İtirafı Sosyal Medyada Yankı Uyandırdı!
2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, ilişkilerde cinselliğin önemine dair net konuştu: "Kötü sevişiyorsan iyi bir kimyanız yok demektir." Ünlü model, cinselliğin ilişkinin yarısından fazlasını kapsadığını vurguladı.

Şevval Şahin, gerek güzelliği gerekse özgürce yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. 2018 Miss Turkey tacının sahibi olan Şahin, özel hayatı ve ilişkiler üzerine dikkat çeken yorumlarıyla gündemdeki yerini koruyor. Yiğit Marcus Aral ile olan ilişkisini Haziran 2021'de sonlandıran ve ardından işletmeci Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Şahin, cinsellik ve ilişkiler üzerine samimi itiraflarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-02-12-160738.jpg

Oya Çınar'ın konuğu olan Şahin, "Hiç platonik aşk yaşamadım, zaten ben birine aşık olduysam muhakkak o da bana aşıktır" diyerek aşk konusundaki düşüncelerini paylaştı. 2024 yılında kendisiyle kalmak istediğini belirten model, ilişkilerin bazen enerjiyi çok tükettiğini ve aşk acısını uzun süre çekemediğini ifade etti.

Cinsellik konusunda ise oldukça net konuşan Şahin, "Her şey iyi gidiyor ama kötü sevişiyormuş meğer dener misin şansını?" sorusuna, "Kötü sevişiyorsan iyi bir kimyanız yok demektir. Öyle bir durumda biriyle ilişkiye girilemez" yanıtını verdi. Ünlü manken, cinselliğin bir ilişkinin bütünü olmasa da yarısından fazlasını kapsadığını söyleyerek, ilk görüşte aşka inanmadığını ve platonik aşka inanmadığını da ekledi.

ekran-goruntusu-2024-02-12-160726.jpg​​​​​​​

Şahin'in bu açıklamaları, cinselliğin ilişkilerdeki rolü ve önemi hakkında yeni bir tartışma başlatırken, ünlü modelin özgüvenli ve net tavrı takdir topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.