Cinsiyet değiştirince 'Cinsellik' merak edilmişti! Havuzda aşk pozu ile olay oldu... "Başım bağlı"

Cinsiyet değiştirince 'Cinsellik' merak edilmişti! Havuzda aşk pozu ile olay oldu... "Başım bağlı"
Doruk Doğrusöz, cinsiyet değişikliği sonrası sosyal medyada aşk dolu pozlarıyla dikkat çekiyor. "İşte Benim Stilim" yarışmasıyla tanınan Doğrusöz, "Başım bağlı" notu ve samimi açıklamalarıyla tabuları yıkıyor.

Yarışma programı "İşte Benim Stilim" ile tanınan ve cinsiyet değişikliği yaparak adını Doruk olarak değiştiren Doruk Doğrusöz, cesur açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Özellikle cinsiyet değişikliği sonrası özel hayatıyla ilgili sorulara açık yüreklilikle yanıt veren Doğrusöz, bu kez havuzda verdiği romantik aşk pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Doruk Doğrusöz, cinsiyet değişikliği sonrasında yaşadığı deneyimleri ve özel hayatındaki mutluluğu takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor. Geçmişte Neslihan olarak tanınan ve sonrasında yaşamına Doruk olarak devam eden Doğrusöz, "Başım bağlı" notu eşliğinde paylaştığı aşk dolu havuz pozlarıyla sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topluyor.

screenshot-11-2wex-jpg.webp

Doruk Doğrusöz'den Sosyal Medyayı Sallayan Aşk Pozu: "Başım Bağlı"

Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Hülya Avşar'ın cinsellikle ilgili sorularına da samimi yanıtlar vermişti. "Ereksiyon olman için bir şey yapman gerekiyor mu?" sorusuna "Böyle bir problemim yok, cinsel hayatımda problem yok" diyerek cevap veren Doğrusöz, cinsiyet değişikliği sonrası yaşamının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade etmişti.

16296406521693899809-2eau-cover.webp

Doruk Doğrusöz'ün bu açıklamaları ve romantik pozları, toplumda cinsiyet değişikliği ve cinsellik konularındaki tabuları yıkmaya yönelik önemli bir adım olarak görülüyor. Sosyal medyada paylaştığı içeriklerle cesur ve özgür yaşamını vurgulayan Doğrusöz, birçok kişiye ilham kaynağı oluyor.

Doğrusöz'ün hayat hikayesi ve bu cesur paylaşımları, cinsiyet kimliği ve cinsellik üzerine açık diyalogların önemini bir kez daha gündeme getiriyor. Doruk Doğrusöz, kendi özgünlüğünü kutlayarak, herkesin kendi doğrularıyla mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebileceğinin altını çiziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.