Ceyda Düvenci'nin Yeni Aşk Detayı Şok Etti! Arkadaşı Ebru Cündübeyoğlu... Eski Eş Detayı Gündem Oldu!

Ceyda Düvenci'nin Yeni Aşk Detayı Şok Etti! Arkadaşı Ebru Cündübeyoğlu... Eski Eş Detayı Gündem Oldu!
Geçtiğimiz sene Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Düvenci, bir süredir radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşıyor. Mete'nin daha önce Düvenci'nin arkadaşı Ebru Cündübeyoğlu ile evli olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, uzun süredir radyo programcısı Güçlü Mete ile yeni bir ilişki yaşıyor. Ancak, Mete'nin daha önce Düvenci'nin arkadaşı ve oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile 19 yıllık bir evliliği olduğu ortaya çıktı.

Aramızda Kalmasın programının haberine göre, Güçlü Mete'nin eski eşi Ebru Cündübeyoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeye devam ediyorlar. İki oyuncu ilişkinin ardından birbirlerini takip etmeye devam ederken, Düvenci'nin, meslektaşı Ebru Cündübeyoğlu'nun fotoğraflarına yaptığı beğenileri geri çektiği görüldü. Konuyla ilgili konuşan Müge Dağıstanlı, "Ceyda ve Güçlü Mete yıllardır birbirlerini tanıyorlar. Ceyda Düvenci ve Ebru'nun dost olmadıklarını biliyoruz ama bu beğenileri geri çekme hareketinde bir panikleme hali de var" ifadelerini kullandı.

ceyda-duvenci-nin-yeni-aski-ebru-cundubeyoglu-16966916-9920-m.jpg

Ceyda Düvenci'nin Yeni Aşkı Olay Oldu! Ebru Cündübeyoğlu'nun 19 Yıllık Eski Eş Detayı Gündem Oldu!

2003 yılında nikah masasına oturan Ebru Cündübeyoğlu ile Güçlü Mete'nin, 2022 yılında boşandıkları biliniyor. Çiftin bu 19 yıllık evliliğinden Duru adında bir kızları bulunuyor.

ceyda-duvenci-nin-yeni-aski-ebru-cundubeyoglu-16966916-7963-m.jpg

Bu gelişme, ünlü isimler arasındaki ilişkilerdeki karmaşık dinamikleri gözler önüne seriyor. Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete'nin ilişkisinin, eski eşlerinin arasındaki bağlantıyı nasıl etkileyeceği ise merak konusu olarak ön plana çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.