Oyunculuktan Modelliğe Geçiş Yapan Esin Gündoğdu'nun Dönüşümü Göz Kamaştırıyor! Tam 72 Kilo Verdi!

Oyunculuktan Modelliğe Geçiş Yapan Esin Gündoğdu'nun Dönüşümü Göz Kamaştırıyor! Tam 72 Kilo Verdi!
Oyuncu Esin Gündoğdu, Avrupa Yakası ve Olacak O Kadar gibi dizilerden tanınırken, son dönemde verdiği 72 kilo ile gündeme geldi. Yaptığı diyet ve mide küçültme ameliyatının ardından göz kamaştıran bir değişim geçirdi...

Oyuncu Esin Gündoğdu, Avrupa Yakası ve Olacak O Kadar gibi dizilerdeki rolleriyle tanınıyor ancak son zamanlarda sadece kariyeri değil, kilo verme başarısıyla da dikkat çekiyor. Gündoğdu, 138 kiloya kadar çıktıktan sonra başladığı diyet ve mide küçültme ameliyatı sonrasında inanılmaz bir değişim geçirdi.

65fd30be9ca1b938-w1200xh655.webp

72 kilo vererek adeta yeniden doğan Gündoğdu, son halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bir giyim markası için çektiği pozlarla dikkatleri üzerine çeken oyuncunun, zayıfladıkça daha da güzelleştiği gözlerden kaçmadı. Hayranları, Gündoğdu'nun "Günden güne eriyor" şeklinde yaptığı yorumlarla değişimini takdir etti.

65fd30fd52378905-w1200xh1499.webp​​​​​​​

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandıklarını belirtti. Gündoğdu ise daha önce yaptığı açıklamalarda, kilo verme sürecinin kendisini ne kadar rahatlattığını ve günlük yaşantısında yaşadığı kolaylıkları vurgulamıştı.

Esin Gündoğdu'nun inanılmaz kilo verme başarısı ve yaşadığı değişim, sadece kariyeri değil, kişisel hayatıyla da dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.