Bella Hadid'in At Üstünde Paylaştığı Pozlar Gündem Oldu! İşte O Kareler...

Bella Hadid'in At Üstünde Paylaştığı Pozlar Gündem Oldu! İşte O Kareler...
Estetik Cerrah Dr. Julian De Silva'nın altın oran hesaplamalarına göre dünyanın en güzel kadını seçilen Bella Hadid, at üzerinde verdiği pozlarla sosyal medyada tartışma yarattı.

Günümüzün en popüler modellerinden biri olan Bella Hadid, Estetik Cerrah Dr. Julian De Silva tarafından yapılan altın oran hesaplamaları sonucunda dünyanın en güzel kadını ilan edilmişti. Ancak son zamanlarda ünlü model, at üzerinde verdiği pozlarla tepki topladı.

728xauto.webp

Sosyal medyada paylaşılan at üzerindeki fotoğraflarıyla gündeme gelen Bella Hadid'e, "Neden atın üzerinde duruyorsun?", "Ata zarar veriyorsun" ve "Attan in" gibi tepki dolu yorumlar yağdı. Özellikle hayvanseverler, modelin at üzerindeki duruşunu eleştirerek endişelerini dile getirdi.

Binicilik tutkunu olan Bella Hadid'in, çiftlik hayatından sıkça paylaşımlar yaptığı biliniyor. Ancak bu kez at üzerindeki pozları, hayvan hakları savunucuları ve sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu oldu.

728xauto-1.webp​​​​​​​

Geçtiğimiz haftalarda yeni sevgilisi Adan Banuelos için Teksas'a taşındığı iddia edilen Bella Hadid'in, önceki ilişkisi Marc Kalman ile olan üç yıllık birlikteliğini de sonlandırdığı biliniyor. Hadid'in özel hayatındaki bu değişimler de gündemdeki yerini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.