Pelin Akil, Buz Gibi Gölde Yüzdü! Takipçileri: "İzlerken Üşüdük, Zatürreye Yakalandık! Dedi..

Pelin Akil, Buz Gibi Gölde Yüzdü! Takipçileri: "İzlerken Üşüdük, Zatürreye Yakalandık! Dedi..
Ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan, tatil için Finlandiya'yı tercih ederken, Pelin Akil'in buz gibi sulara girişi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemine gelen ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan, son olarak ailece Finlandiya tatiline çıktı. 2016 yılında evlenen ve ikiz kızları Alin ve Lina'yla mutlu bir aile hayatı sürdüren çift, tatil anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

640xauto-2.webp

Ancak tatil paylaşımları arasında özellikle Pelin Akil'in buz gibi sulara girişi dikkat çekti. Ünlü oyuncunun şok havuzuna girdiği anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Göle girişi sırasında yaşadığı şaşkınlık ve cesaret, takipçilerinin dikkatini çekerken, bazıları ise Akil'e hayranlıkla tepki verdi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Akil'in buzlu sulara girişinin izleyenleri üşüttüğü ve etkileyici olduğu belirtildi. "İzlerken zatürre oldum", "Çenem titredi" ve "Helal olsun sana" gibi yorumlar, Akil'in cesaretine ve eğlenceli kişiliğine yönelik takdiri dile getirdi.

640xauto-3.webp​​​​​​​

Pelin Akil ve Anıl Altan'ın tatil paylaşımlarıyla birlikte, ailecek geçirdikleri keyifli zamanlar da takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.