İrem Derici'den Maldivler'de Lüks Tatil! Balayı Adasına Tamına Tamına 500 Bin TL Masraf!

İrem Derici'den Maldivler'de Lüks Tatil! Balayı Adasına Tamına Tamına 500 Bin TL Masraf!
Ünlü şarkıcı İrem Derici, yeni aşkı Gökhan Fırat ile birlikte Maldivler'deki lüks bir tatil için kesenin ağzını açtı. İkili, geceliği 50 bin lira olan bir otelde bir hafta konaklayarak, toplamda 500 bin TL harcadı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat ile yeni bir aşka yelken açan Derici, aşklarını Maldivler'de kutlamaya karar verdi. Instagram'da 8.9 milyon takipçisi bulunan Derici, tatil karelerini peş peşe paylaşarak takipçilerinden 82 binin üzerinde beğeni topladı.

Ünlü çift, geceliği 50 bin lira olan lüks bir otelde bir hafta konaklayarak, uçak ve transferler dahil olmak üzere toplamda 500 bin TL'ye yakın bir harcama yaptı.

Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara, "Bugün en mutlu günüm! İyi ki doğdum be gülüm! Tüm yılanlara inat beton yaşlarımız olsun güzellerim" notunu ekleyerek mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Bu büyük harcama, Derici'nin lüks yaşam tarzını ve tatil için kesenin ağzını nasıl açtığını gözler önüne serdi. Özellikle balayı adası olarak bilinen Maldivler'de yapılan bu tatil, çiftin aşklarını dolu dolu yaşadıklarının bir göstergesi olarak görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.