Selen Görgüzel'den Sperm Açıklamasından Sonra Flaş İtiraf! '' Çok Gergin Olduğum Doğrudur''

Selen Görgüzel'den Sperm Açıklamasından Sonra Flaş İtiraf! '' Çok Gergin Olduğum Doğrudur''
Hamdi Alkan'ın eski eşi, şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Görgüzel, yüz ve boyun gerdirme operasyonuna girerek, göz kapaklarını da aldırdığını duyurdu.

Sosyal medyanın en aktif kullanıcılarından biri olan Selen Görgüzel, yaptığı çarpıcı açıklamalar ve paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi ve başarılı bir şarkıcı olan Görgüzel, son dönemde yaptığı "Erkek spermi, yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor" açıklamasıyla oldukça konuşulmuştu. Bu ilginç ve tartışmalı açıklamasının ardından Görgüzel, estetik operasyonlarla gençleşme peşinde olduğunu bir kez daha kanıtladı.

45 yaşındaki şarkıcı, bu kez de yüzünü ve boynunu gerdirmek için estetik operasyon geçirdiğini ve göz kapaklarındaki fazlalıkları aldırdığını açıkladı. 2. sayfa haberine göre, operasyon sonrasında yüzü ve boynu bandajlı olan Görgüzel, sosyal medya hesabından "Çok gergin olduğum doğrudur" notuyla bir fotoğraf paylaştı. Ancak bu fotoğraf, kısa bir süre sonra hesabından kaldırıldı.

Selen Görgüzel'in bu cesur adımı, estetik operasyonlara olan ilgisini ve sosyal medyada açıkça yaşadığı hayatı takipçilerine bir kez daha gösterdi. Görgüzel'in bu son operasyonu, hem hayranlarından destek aldı hem de estetik operasyonlar hakkında tartışmaları alevlendirdi. Şarkıcının yaş aldıkça gençleşme çabaları ve bu uğurda attığı adımlar, onun cesur ve özgür ruhunu ortaya koyuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.