Survivor 2024'te Aleyna ve Yunus Emre Arasındaki Samimiyet Gündemi Sarstı: Beria Özden Eşini Sosyal Medyadan Sildi!

Survivor 2024'te Aleyna ve Yunus Emre Arasındaki Samimiyet Gündemi Sarstı: Beria Özden Eşini Sosyal Medyadan Sildi!
Survivor 2024'te yarışmacılar Aleyna ve Yunus Emre'nin yakınlaşması, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i harekete geçirdi. Eşi ve Aleyna arasındaki samimiyeti kabullenemeyen Özden, Yunus Emre'yle ilgili tüm izleri sosyal medya hesabından sildi.

Survivor 2024'ün renkli yarışmacıları Aleyna ve Yunus Emre'nin adada sergiledikleri samimi tavırlar, izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İkilinin birbirleriyle olan yakın ilişkisi, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in tepkisini çekti. Yunus Emre'nin eşi, özellikle Aleyna ile olan samimiyetinden dolayı rahatsızlık duyduğunu daha önce dile getirmiş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" çağrısında bulunmuştu.

lllll

Ancak Yunus Emre, eşinin bu uyarılarını görmezden gelmiş gibi görünüyor. Aleyna'nın eleme potasına girdiği bir konseyde Yunus Emre'nin Aleyna'ya olan desteği ve samimi tavırları, Beria Özden'in sabrını taşırdı. Yunus Emre'nin, Aleyna ile dalga geçmesi, omzuna dokunması ve ona olan desteğini esirgememesi, eşinin tepkisine neden oldu.

Durumun ardından Beria Özden, sosyal medya hesabından radikal bir karar aldı. Eşi Yunus Emre ile olan fotoğraflarını ve Yunus Emre'nin baş harflerini profilinden kaldırdı. Bu hareketiyle Beria Özden, Yunus Emre ve Aleyna'nın adadaki samimiyetine olan rahatsızlığını net bir şekilde ifade etmiş oldu.

JK

Bu gelişme, Survivor 2024 izleyicileri arasında büyük yankı uyandırdı. Aleyna ve Yunus Emre'nin adadaki davranışları, sosyal medyada ve magazin gündeminde geniş yer buldu. Beria Özden'in attığı adım, izleyiciler arasında çeşitli spekülasyonlara yol açarken, Survivor 2024'ün adadaki ilişkileriyle ilgili tartışmaları daha da alevlendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.