Türkan Şoray'dan Yıllar Sonra O Sahne Hakkında İtiraf Geldi! Meğerse Türkan Şoray O Sahnede Oynamak İstememiş!

Türkan Şoray'dan Yıllar Sonra O Sahne Hakkında İtiraf Geldi! Meğerse Türkan Şoray O Sahnede Oynamak İstememiş!
Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, son konuşmasında Atıf Yılmaz'ın yapımlarında yaşadığı deneyimleri Müjdat Gezen'e aktardı. Özellikle sevişme sahneleriyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan Şoray,bir sahnede rol almaktan çekindiği anılarını paylaştı

Türk sinemasının efsane isimlerinden Türkan Şoray, son konuşmasında müstehcen sahneler ve çekim deneyimleriyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. Sultan lakabıyla anılan ve birçok unutulmaz yapımda başrol oynayan Şoray, Müjdat Gezen'in programına konuk oldu ve geçmişte yaşadığı bazı çarpıcı anıları paylaştı.

Şoray, Atıf Yılmaz'ın yönettiği "Mine" filmine odaklanarak, filmin bir sahnesinde kendisinin oynamak istemediği bir anıyı dile getirdi. Şoray, "Mine" filmindeki bir sahnede baskı altında olduğunu ve kendisiyle birlikte olmak isteyen bir karakteri canlandırması istendiğini belirtti. Ancak bu sahneyi oynamak istemeyince, rolünü alan oyuncunun daha sonra kocası olduğunu açıkladı.

Aynı şekilde, Şoray "Ah Güzel İstanbul" filminde de benzer bir durumla karşılaştı. Senaryodaki bir sevişme sahnesini oynamak istemeyen Şoray, sahnenin yerine Müjde Ar'ın getirildiğini ifade etti. Bu tercihin, filmde Müjde Ar'ın patlama yapmasına yol açtığını dile getirdi.

Şoray ayrıca, Atıf Yılmaz'a olan kızgınlığını da dile getirdi. Yapımcının baskıları altında yaşadığı deneyimleri anlatan Şoray, "Türkan Kanunları'nı kendiliğinden feshettik" şeklinde esprili bir dille durumu özetledi.

Türkan Şoray'ın Müjdat Gezen'in programında paylaştığı bu itiraflar, Türk sinemasının geçmişine ve iç dinamiklerine dair ilginç bir bakış açısı sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.