Kanye West'in Eşi Bianca Censori Sinemaya Mayoyla Gidince Olanlar Oldu! İşte O Anlar...

Kanye West'in Eşi Bianca Censori Sinemaya Mayoyla Gidince Olanlar Oldu! İşte O Anlar...
Los Angeles'taki The Grove'a giden Kanye West ve eşi Bianca Censori, sinema keyfi için dikkat çekici bir tercihte bulundu. İşte detaylar...

Los Angeles'ın ünlü alışveriş merkezi The Grove'a giden Kanye West ve eşi Bianca Censori, dikkat çeken bir görüntüyle gündeme geldi. Pazar günü, Timothée Chalamet ve Zendaya'nın başrollerini paylaştığı "Dune 2" filmini izlemek için sinemaya giden çift, sıra dışı kıyafet tercihleriyle ilgi çekti.

Bianca Censori sinemaya mayoyla gitti - Resim: 1

Bianca Censori, dantelli beyaz külotlu çorap üzerine mavi bir mayo giymişti. Bu cesur tercihini beyaz çift topuklu ayakkabı ile tamamlayan Avustralyalı mimar, kısa, siyah saçlarını geriye doğru şekillendirerek dikkatleri üzerine çekti. Kanye West ise tamamen siyah bir kıyafet tercih ederek şaşırtmadı. Yeezy tasarımcısı, tişört üzerine kapüşonlu bir sweatshirt giymişti.

Kanye West'in dört çocuğunun üvey annesi olan Bianca Censori'nin, moralinin iyi olduğu görüldü. Çift, filmin ardından Century City'deki Westfield Alışveriş Merkezi'ne giderek yemek yedi.

Bianca Censori, dört çocuğunun yanında "ölçülü giyinmesini" söyleyen Kim Kardashian'ın dikkatli bakışları altında, cesur kıyafet tercihiyle biliniyor. Kim ve Kanye'nin 2014'te evlendikleri ve 2022'de boşandıkları hatırlatıldı.

Bianca Censori sinemaya mayoyla gitti - Resim: 3

Geçtiğimiz haftalarda, Bianca'nın babası Leo'nun, bu tarzıyla hem rapçiden hem de kızından bir açıklama beklediği belirtilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.