Kızılcık Şerbeti Dizisinde Abdullah Bey Gündem Oldu! Hangisi İyi... Ceren Karakoç'tan 'Abdullah Ünal' Açıklaması!

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Abdullah Bey Gündem Oldu! Hangisi İyi... Ceren Karakoç'tan 'Abdullah Ünal' Açıklaması!
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç, Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziye katılışını değerlendirdi. Taylan'ın karakterini öven Karakoç, setteki uyumu ve son bölümlerle ilgili detaylar paylaştı.

Show TV'nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde Nursema Ünal karakterini canlandıran Ceren Karakoç, Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziye katılması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ceren Karakoç, Taylan'ın canlandırdığı Abdullah Ünal karakterini övgüyle anarak, "Bambaşka bir Abdullah Ünal canlandırıyor. İki Abdullah Ünal’ı seviyorum" dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan 'Abdullah Ünal' Açıklaması!

Dizi setinin sona yaklaşmasıyla ilgili konuşan Karakoç, "Son dokuz bölüm kaldı çekmediğimiz, sonrası sezon finali yapacağız. Ondan sonra tatile çıkacağız. Setlerde iki sezon süren işlerde genelde uyumsuzluk oluyor diyorlar ama biz aile gibiyiz. Keyifli çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ceren Karakoç, dizideki partneri Serkan Tınmaz ile olan ilişkisini de anlattı. İkili arasındaki dostluk ve işbirliğinin dizi öncesine dayandığını belirten Karakoç, "İleride, ‘Umarım dizi ve sinemalarda oynarız’ demiştik. ‘Kızılcık Şerbeti’ sürpriz oldu. Benim anlaşmam okeylenince Serkan beni arayıp, ‘Ben de diziye giriyorum partnerim oldun’ demişti" şeklinde konuştu.

kizilcikserbetione-cikan-gorsel-kopya-kurtarildi-kurtarildi-kopya-kurtarildi-1-640x366.webp

Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrılmasıyla ilgili de konuşan Karakoç, "Settar Abi’yle çalışmak kıymetli. Ondan çok şey öğrendim. Öğrenmeye devam edeceğim. Sağlık durumu iyi, eve geçti. Tekrardan işlerine dönmesini bekliyoruz. En son görmeye gittik ve sohbet ettik. Diziyi izlediğini söyledi. Sete ziyarete geleceğini söyledi. İki oyun ve dizisi vardı, baya yoğundu" dedi.

Son olarak, Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziye katılmasıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Karakoç, "Çok başarılı biri. Bizim için çok kıymetli… Bambaşka bir Abdullah Ünal canlandırıyor. İki Abdullah Ünal’ı seviyorum" dedi.

Bu gelişmeler, 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin izleyicileri tarafından merakla beklenen gelişmeler arasında yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.