Hasan Can Kaya Güldürmedi Şaşırttı! Hayranımla birlikte olurum! Duyanlar Şok...

Hasan Can Kaya Güldürmedi Şaşırttı!  Hayranımla birlikte olurum! Duyanlar Şok...
Hasan Can Kaya'nın iftar yemeğindeki açıklamaları magazin dünyasında yankı uyandırdı! Ünlü komedyen, özel hayatı ve projeleri hakkında samimi ve esprili açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, basının karşısına çıkarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İftar yemeğinde magazin gazetecileriyle bir araya gelen Kaya, özel hayatı ve mesleki projeleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Kaya, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen haberlerle ilgili olarak esprili bir dille yanıtlar verirken, dikkatleri üzerine çekti. İşte Hasan Can Kaya'nın iftar yemeği buluşmasıyla ilgili detaylar:

Etiler'de bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine katılan Kaya, magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı. Özellikle otobüs durağıyla ilgili çıkan haberlerin ardından yapılan açıklamalarla dikkat çeken Kaya, "Bir durumu açıklamak istedim. Ortağım ve stajyerlerimle yemek yedik. Evlerine gitmek istemeyenleri trafiğe takılmamaları için metro istasyonuna bıraktık. İnsanlarla iletişimde olmak bize keyif veriyor" dedi.

660545f00a11b05b0be44859.webp

Hasan Can Kaya: Hayranımla Birlikte Olurum!

Ayrıca Kaya, "Konuşanlar" programının başarısından da bahsederek, mayıs ayında sürpriz bir bölümle izleyicilerle buluşacaklarını belirtti. Kendisinin de stand-up gösterileriyle büyük ilgi gördüğünü ifade eden Kaya, Cem Yılmaz'ın gösterisiyle ilgili de yorumlarda bulundu. "Cem Abi, meslek büyüğümüz. Kendisiyle aynı sektörde bulunmaktan gurur duyuyorum" diyen Kaya, Yılmaz'ın gösteri biletlerinin karaborsaya düşmesiyle ilgili olarak ise, "Karaborsa durumu Emniyet'in işi. Biz bilet alan kişilerin isimlerini kaydediyoruz. Ancak bu durumun önüne tamamen geçmek mümkün değil" şeklinde konuştu.

Hasan Can Kaya'nın verdiği bir diğer önemli bilgi ise, dijital platformda altı bölümlük bir dizi projesi üzerinde çalıştığıydı. Bu projeyle ilgili detayları da basın mensuplarıyla paylaşan Kaya, hayranlarıyla ilişkisi hakkında da konuştu.

"Ben de onun hayranı olurum" diyerek dikkatleri üzerine çeken Kaya, özel hayatıyla ilgili sorulara da esprili cevaplar verdi. "Bekar adamım, özel hayatımda gizemli olmaya çalışıyorum" diyen Kaya, hayranıyla birlikte olup olmayacağı sorusuna ise, "Aşık olmak birine hayranlığı da içerir. Karşılıklı bir etkileşim varsa birbirinize hayransınızdır zaten. Hayranımla birlikte olurum. Ben de onun hayranı olurum" şeklinde yanıt verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.