Kobra Murat'ın Gençlik Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı! ''Hiç Değişmemiş'' Yorumları Geldi...

Kobra Murat'ın Gençlik Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı! ''Hiç Değişmemiş'' Yorumları Geldi...
Türk müziğinin renkli simalarından Kobra Murat, Instagram'da paylaştığı gençlik fotoğrafıyla büyük beğeni topladı. Takipçileri, nostaljik fotoğrafa "Her halini seviyoruz" yorumlarıyla karşılık verdi.

Türk müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden Kobra Murat, sahne tarzı ve şarkılarıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Murat Divandiler, bilinen sahne adıyla Kobra Murat, geçmiş günlerde ikinci kez ameliyat olacağını duyurarak sevenlerinden dua istemişti. Sağlık durumu hakkında hayranlarını bilgilendiren ünlü şarkıcı, iyileşme sürecinin ardından Instagram hesabından bir gençlik fotoğrafı paylaştı.

kobramurat3

Kobra Murat'ın bu nostaljik paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Fotoğraf, kısa sürede yüzlerce yorum ve beğeni aldı. Hayranları, "Her yaşın ayrı güzelliği var", "Yine gençsiniz" ve "Her halini seviyoruz" gibi iltifatlarla Murat'ın gençlik halini övdüler.

Ünlü şarkıcının paylaşımı, onun sadece sahne performanslarıyla değil, samimi ve içten tavırlarıyla da ne kadar sevildiğini bir kez daha ortaya koydu. Kobra Murat, sosyal medyada aktifliğini sürdürerek, hem müzik kariyerindeki güncel gelişmeleri hem de kişisel anılarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

kobra murats

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.