Özlem Yıldız'dan Dudak Eleştirilerine Sert Yanıt: "Ellerinizden Öperim!"

Özlem Yıldız'dan Dudak Eleştirilerine Sert Yanıt: "Ellerinizden Öperim!"
Sosyal medya üzerinden dudaklarına yapılan eleştirilere maruz kalan eski manken ve sunucu Özlem Yıldız, sivri dilli bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme oturdu.

Eski manken ve şimdilerde sunuculuk yaparak ekranlarda boy gösteren Özlem Yıldız, sosyal medyada kendisine yönelik yapılan bir dudak eleştirisine sert bir yanıt verdi. Siyah mini elbisesiyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Yıldız'a, bir takipçisi tarafından, "Kendini güzel mi zannediyorsun? O dudaklar ne? Bir de gerile gerile yürüyüş deve kulağınla," şeklinde sert bir yorum yapıldı.

Yıldız bu yoruma kayıtsız kalmayarak, "Fatma teyzecim diyeceğim yaşta büyüksünüz güzelim diye bir beyanım olmadı, gerilerek hiç yürümedim. En son kusmuk emojilerinize de ellerinizden öperim," şeklinde yanıt verdi ve bu yanıtıyla hızla gündeme geldi. Özlem Yıldız'ın bu tepkisi, sosyal medyada geniş yankı buldu ve takipçileri tarafından desteklendi.

Ünlü sunucu, böylece sadece dış görünüşü üzerinden yapılan yargılayıcı yorumlara karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu. Özlem Yıldız'ın bu olayı, ünlülerin sosyal medyada maruz kaldıkları eleştirilere nasıl tepki verebileceklerine dair bir örnek teşkil etti. Yıldız, kendine has üslubuyla eleştiriye maruz kaldığında nasıl karşılık verilmesi gerektiğini göstererek, pek çok takipçisinden takdir topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.