"Arka Sokaklar"ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten Cesur Paylaşımlar Geldi! Sosyal Medyada Yürek Hoplattı!

"Arka Sokaklar"ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten Cesur Paylaşımlar Geldi! Sosyal Medyada Yürek Hoplattı!
"Arka Sokaklar" dizisinin unutulmaz karakteri Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik, sosyal medyada yayınladığı bikinili fotoğraflarla büyük beğeni topladı. 2021 yılında diziden ayrılan Geyik, göz alıcı pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Türk televizyon tarihinde iz bırakan dizilerden "Arka Sokaklar"da 15 yıl boyunca Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik, diziye 2021 yılında veda etmişti. Geyik, diziden ayrılma sebebini, sette yaşadığı bir sorun nedeniyle artık o duygularla rol yapmak istememesi olarak açıklamıştı. Ancak ünlü oyuncunun sanat hayatı, diziden ayrılışıyla sona ermedi. Aksine, sosyal medya üzerindeki aktifliğiyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar'ın yıldızından seksi pozlar - Resim : 1

Son dönemde Geyik'in sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflar, takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Yaz tatilinden kareler paylaşan Geyik, fit vücudu ve şık bikinileriyle dikkat çekiyor. Her bir paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan Geyik, pozlarıyla sosyal medyada adeta bir fenomen haline geldi.

Yüsra Geyik, güzellik ve stil konusundaki hassasiyetini bu fotoğraflarla bir kez daha gözler önüne sererken, hayranlarının gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Geyik'in bu paylaşımları, onun özgüvenli ve cesur tavrını yansıtıyor. Özellikle genç takipçileri tarafından ilham kaynağı olarak görülen Geyik, hem oyunculuk kariyeriyle hem de sosyal medya üzerinde sergilediği özgür ruhuyla beğeni topluyor.

Arka Sokaklar'ın yıldızından seksi pozlar - Resim : 2

Ünlü oyuncunun sosyal medya hesapları, aktif paylaşımları ve samimi üslubu ile takipçilerine yakın bir iletişim kurmayı başarıyor. Geyik'in bu son paylaşımları, onun hayatında yeni bir dönemin başladığını ve sanat dünyasındaki varlığını farklı platformlarda sürdüreceğini gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.