Hande Erçel'den Göz Kamaştıran Pozlarıyla Yaktı Geçti! Sosyal Medyada Beğeni Yağmuru Geldi!

Hande Erçel'den Göz Kamaştıran Pozlarıyla Yaktı Geçti! Sosyal Medyada Beğeni Yağmuru Geldi!
Ünlü oyuncu Hande Erçel, yüzü olduğu marka için verdiği iddialı pozlarla sosyal medyada büyük beğeni topladı. Her pozuna çift bakılan Erçel, şıklığı ve zarafetiyle göz doldurdu.

Son dönemin parlayan yıldızlarından Hande Erçel, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde kalmayı başarıyor. Yeni bir reklam kampanyası için objektif karşısına geçen Erçel, verdiği iddialı pozlarla hayranlarını mest etti.

HANDE11

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık magazin gündemine gelen Erçel, bu kez profesyonel iş hayatıyla ön planda. Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Erçel'in her bir pozuna bakanların bir daha baktığı, şıklık ve zarafetinin altını çizen yorumlar dikkat çekti.

HANDE2222

Marka yüzü olduğu kampanyada kamera karşısına geçen Erçel, modaya olan ilgisini ve profesyonel modellik kabiliyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Her bir karesiyle adeta bir moda ikonu olduğunu kanıtlayan Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Yurt dışı tatilleri ve sosyal hayatıyla her zaman merak konusu olan oyuncu, iş hayatındaki başarılarıyla da hayranlarını gururlandırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.