Nesrin Cavadzade'nin Fit Görüntüsü Sosyal Medyada Gündem Oldu! ''Karbonhidratı Kestim'' Demişti...

Nesrin Cavadzade'nin Fit Görüntüsü Sosyal Medyada Gündem Oldu! ''Karbonhidratı Kestim'' Demişti...
'Şahane Hayatım' dizisinin yıldızı Nesrin Cavadzade, 'karbonhidratı kestim' açıklamasıyla paylaştığı bikinili video ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Oyuncunun fit görüntüsüne yorum yağdı.

Son zamanların dikkat çeken isimlerinden biri olan Nesrin Cavadzade, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve aldığı rollerle adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle 'Şahane Hayatım' dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cavadzade, son olarak yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

NESRİN 0

Ünlü oyuncu, "Uzun zamandır karbonhidratı kestim" notuyla birlikte bikinili bir video paylaştı ve fit görünümüyle dikkat çekti. Paylaşım kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Bazı takipçileri Cavadzade'nin bu yeni görüntüsünü övgüyle karşılarken, bazıları ise "Keşke kesmeseydin", "Çubuk kraker", "Önceden daha iyiydin" gibi eleştirilerde bulundu.

3 nesrin

Cavadzade daha önce estetik yaptırdığına dair ortaya çıkan iddialara ise mizahi bir dille yanıt vermişti. "Gluteni, şekeri her türlü kes. 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur," diyerek sağlıklı yaşam tarzının önemine vurgu yapmıştı. Oyuncunun bu son paylaşımı, hayranları arasında sağlıklı yaşam ve estetik görünüm hakkında yeni bir tartışma başlattı.

nesrin 1

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.