Banu Alkan'dan Hadise Yorumu Herkesi Şok Etti! "Hadise'nin göğüsleri..."!

Banu Alkan'dan Hadise Yorumu Herkesi Şok Etti! "Hadise'nin göğüsleri..."!
Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, sosyal medya üzerinden Hadise ile ilgili yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Alkan, Hadise'nin göğüsleri ve estetik iddiaları hakkında esprili açıklamalarda bulunarak dikkat çekti.

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Banu Alkan, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Uzun yıllar Türkiye'nin en güzel kadını olarak anılan ve Afrodit lakabıyla tanınan Alkan, bu kez popüler şarkıcı Hadise ile ilgili yaptığı yorumlarla gündeme geldi.

Son dönemde sıkça frikik tartışmalarıyla anılan Hadise hakkında Alkan, "Hadise'nin göğüsleri silikon değil galiba" yazarak şarkıcının profilini de etiketledi. Alkan'ın bu esprili paylaşımı sosyal medyada geniş yankı buldu ve takipçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

hadise111111

Alkan, Hadise'nin tatil paylaşımlarını da hikayesine ekleyerek, "Hadise'de estetik yok" ve "Hadise demek frikik demek" gibi ifadelerle yorumlarını sürdürdü. Afrodit'in bu samimi ve esprili yaklaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından "Günaha girmeden dedikodu", "Kraliçe kimsenin arkasından konuşmuyor" ve "Bu kadını çok seviyorum" gibi yorumlarla karşılık buldu.

hadise222222

Banu Alkan'ın bu paylaşımları, onun neşeli ve dobra karakterini bir kez daha ön plana çıkardı ve hayranlarını eğlendirdi. Türk sinemasının ve magazinin renkli kişiliklerinden biri olan Alkan, sosyal medyada yaptığı yorumlarla magazin dünyasındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

hadise3333

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.