Ünlü Boşanma Avukatı Laura Wasser; “Boşanmak Kolay Olabilir“

Ünlü Boşanma Avukatı Laura Wasser; “Boşanmak Kolay Olabilir“
Amerika Birleşik Devletleri’nde 23 yıllık kariyeri boyunca Angeline Jolie, Johnny Depp, Stevie Wonder ve Kim Kardashian gibi ünlülerin boşanma davalarını “boşanmak kolay olabilir” sloganıyla sonuçlandıran Laura Wasser öğütler.

Ünlü Boşanma Avukatı Laura Wasser; "Boşanmak Kolay Olabilir"  Boşanma davaları arasında “ çekişmeli boşanma davaları” olarak isimlendirilen boşanma davaları her daim zor olmakla beraber bir de işin içine Holywood ünlüleri girdiğinde; yüksek tazminatlar, medya, magazinciler ve gazeteciler derken davaların iyice içinden çıkılmaz bir hal aldığı da görülür.

Ancak Amerika Birleşik Devletleri’nde 23 yıllık kariyeri boyunca Angeline Jolie, Johnny Depp, Stevie Wonder ve Kim Kardashian gibi ünlülerin boşanma davalarını “boşanmak kolay olabilir” (“divorce can be easy”) sloganıyla sonuçlandıran Laura Wasser bu yönde mucize boşanma avukatı olarak nitelendiriliyor.

23 yıllık kariyeri boyunca en zor boşanma davalarının üstesinden gelmeyi ve birçok prestijli “en iyi boşanma avukatı, en iyi kadın avukat” listelerine en tepelerden girmeyi başaran Laura Wasser yakın bir süre önce kurduğu internet sitesi aracılığıyla çiftlere altın öğütler vermeyi de ihmal etmiyor.

Bu öğütler ünlü avukatın 23 yıllık meslek hayatı boyunca edindiği tecrübeler ile birlikte boşanmanın üstesinden gelebilmek için site ziyaretçilerine oldukça önemli detaylar sağlarken, ziyaretçilere evliliklerini kurtarabilmek için çok değerli tüyolar veriyor. Laura Wasser yolu boşanmaya düşenlerin kendisine hep aynı üç soruyu sorduğundan bahsederken;

Laura Wasser “boşanmaya rağmen evlilik kuralları” adı altında onlarca kere yüzleştiği soruların cevaplarını hem kadınların hem de erkeklerin bakış açısıyla değerlendirirken, boşanmamış olmasına rağmen bile ülke nüfusun yarısının hemen hemen bu soruları kendi kendine sorduğunu da belirtiyor.

Laura Wasser’in Süzgecinden Geçen Boşanma Davaları

Angelina Jolie’nin 2016 yılında Brad Pitt’e açtığı boşanma davasında avukatlığını üstlenen Laura Allison Wasser Amerika Birleşik Devletleri’nde tekrar gündeme gelirken, artık adı iyice boşanma avukatı olarak anılan Laura Wasser’in süzgecinden geçen boşanma davaları ve bu ünlülerin listesi de ülkede manşet olmayı başardı.

Laura Wasser Kimdir?

23 Mayıs 1968 yılında Los Angeles’de doğan Laura Wasser özellikle boşanma konusunda uzmanlaşmış bir avukat olarak dikkat çekerken en zor boşanma davalarında bile müvekkilleri lehine sağladığı hukuksal faydalarla da ön plana çıkmayı başardı. The Hollywood Reporter’in en güçlü 100 avukat listesine üç kez giren Laura Wasser aynı zamanda Southern California’nın en güçlü 50 avukat listesinde de halen yer alıyor. Oldukça prestijli bir ödül olarak isimlendirilen aile hukukçusu Zephyr M. Ramsey ödülünü de 2008 yılında almayı başaran Wasser 2012 ve 2013 yıllarında Los Angeles Magazine tarafından belirlenen en iyi 50 kadın avukat listesinde iki kez üst üste yer almayı da başardı. İşte Laura Wasser’ın kendisine boşanma uzmanı lakabını getiren ünlü boşanma davalarından bazıları:

Angeline Jolie & Brad Pitt

Hollywood’un en popüler çiftlerinin başında gelen Angeline Jolie & Bradd Pitt boşanma davası için Angeline Jolie’nin avukatlığını yapan Laura Wasser aynı zamanda çocukların velayeti için de amansız bir savaş verdi.

Johnny Depp & Amber Heard

Laura Wasser, Angeline Jolie’den önce Johnny Depp ile Amber Heard davasında da yer alırken, Laura Wasser’in müvekkili Depp dava süresince isteiğini almayı başardı ve çift 7 milyon dolar tazminat karşılığında boşandı. Depp aldığı tazminatı anlaşma gereği hayır kurumlarına bağışladı.

Kim Kardashian & Kris Humpries

Kim Kardashian’ın 2011 yılındaki boşanma davasında avukatı olan Laura Wasser dava süresince müvekkilinin arzuladığı tüm hakları almasını sağladı.

Robyn Moore & Mel Gibson

Mel Gibson ile bir dönem yılan hikâyesine dönen boşanma davasını müvekkili lehine sonuçlandıran Laura Wasser bu davayla uzun süre konuşulmayı başarmıştı.

Gavin Rossdale & Gwen Stefani

2015 yılındaki boşanma davasında Gavin Rossdale’nin avukatı olan Laura Wasser müvekkilinin dava boyunca talep ettiği tüm haklara kavuşmasını sağladı.

Bu bilgilere ek olarak Laura Wasser’in süzgecinden geçen boşanma davaları ile alakalı Maria Shriver, Mariah Carey, Britney Spears, Kate Walsh ve Travis Barker gibi isimlerden de bahsetmek gerekiyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin en popüler boşanma avukatı olarak gösterilen ve Angeline Jolie, Kim Kardashia, Johnny Depp, Megan Fox, Heidi Klum, Britney Spears başta olmak üzere birçok ünlünün boşanma avukatlığını yapan Laura Wasser en zorlu boşanma davalarında dahi müşterileri lehine sağladığı hukuksal faydalarla ön plana çıkarken Laura Wasser kimdir sorusunun cevabını da bir bakıma vermiş oldu.

Laura Wasser Biyografisi

23 Mayıs 1968 yılında Los Angeles’te dünyaya gelen Laura Wasser aldığı hukuk eğitimini 1994 yılında Loyola Hukuk Fakültesi’nden aldığı JD derecesiyle taçlandırırken boşanma avukatlığı yanında çevrimiçi boşanma hizmeti olarak bilinen It’s Over Easy’nin de kurucusudur. Yolu boşanmadan geçen herkese yardım etmeyi amaçlayan bu şirket ülke genelinde oldukça popüler bir konuma sahiptir.

Üç kez The Hollywood Reporter’in en güçlü 100 avukat listesine girmeyi başaran Wasser aynı zamanda California’nın en güçlü 50 avukatı listesinde de kendine yer bulmaktadır. Ek olarak 2008 yılında aile hukukçusu Zephyr M. Ramsey ödülünü de almayı başarmıştır.

Boşanmış Bir Kadın

Kariyeri boyunca birçok boşanma davasına giren Laura Wasser kendisinin de yürütemediği evliliği nedeniyle boşanmış bir kadın olarak bu yönde oldukça dikkat çekici bir tecrübe yaşamıştır. Laura Wasser tarafından kurulan It’s Over Easy web sitesine başvuran çiftler saatlik 850 dolar gibi yüksek bir ücret öderken ortalama bir danışmanlık ücretinin de 25 bin dolar olduğu görülmektedir.

Laura Wasser’in bugüne kadar aldığı tüm boşanma davaları özellikle magazin basını tarafından oldukça takip edilse de Angeline Jolie & Brad Pitt davası sırasında Angeline Jolie’nin avukatlığını yapması, daha sonrasında ise aralarındaki büyük problemin ardından önce kendisinin istifa etmesi daha sonra da Jolie tarafından avukatlıktan azledilmesi günlerce konuşulan bir durumdu. Johnny Depp davasındaki duruşu ve mücadelesi de kamuoyu tarafından yakından takip edildi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde boşanma davalarındaki başarısından dolayı “Disso Kraliçesi” lakabı takılan Laura Wasser aynı zamanda ülkede her hareketi kesintisiz olarak takip edilen, özel hayatı magazin basını tarafından irdelenen önemli bir figür durumunda da bulunuyor. Böylelikle Laura Wasser kimdir sorusu da ayrıntılı olarak yanıtlanmış oldu.

Kaynak: Boşanma Davası Hakkında bilgi almak için ziyaret edebilirsiniz..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.