Bugün Neler Yaşandı? 10 Mart 2019 Günün Özeti...

Bugün Neler Yaşandı? 10 Mart 2019 Günün Özeti...
Günün Özet Haberleri, haberler ankara, ankara haber, ankara haberleri, günün özet haberleri, bugünün haberleri son dakika, bugünün haberleri ankara,

Türkiye'de ve Ankara'da Günün önemli gelişmeleri ve özet haberleri sizler için derledik."Ezan ve bayrak düşmanlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz"Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ezan ve bayrak düşmanlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi....Baltayla bindiği vapuru İstanbul’a götürmek istediİzmir’de bindiği vapurda ceketinden çıkardığı baltayı yolculara göstererek “Kimse yerinden kalkmasın bu vapur İstanbul’a gidecek” diyen şahıs, vapur içerisinde yolcu olarak bulunan polis memuru tarafından ekiplere ihbar edildi. Baltalı şahıs, daha sonra ikna edilerek baltayı teslim etti....Yola fırlayan çocuk otobüsün altında kaldıAilenin dikkatsizliği kötü bitti.

....

Avrupa’nın En Büyük Hastanesinin Açılışı 14 Mart’ta Yapılacak

...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, " Cumhur İttifakı'nı biz başkaları gibi gizli odalarda, gizli platformlarda, kenarda köşede, milletten kaçarak yapmadık." dedi

...

Bakan Soylu, seçim otobüsü ile Kahramankazan’ın cadde ve sokaklarında dolaşarak vatandaşları selamladı. Soylu’ya otobüste Başkan Ertürk de eşlik etti. Kahramankazanlılar otobüsten kendilerine il sallayan Soylu’ya sevgi gösterilerinde bulundu. Soylu daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

...

MHP'li seçmenin yoğunlukta olduğu açılışta Özhaseki, ilk açacakları kültür merkezine Alparslan Türkeş'in ismini vereceğini duyurdu. Özhaseki, "Göreve geldikten sonra ilk işim kuracağım kültür merkezinin adını Başbuğ Alparslan Türkeş koyacağım. Önemli olan bizim vatanımız ve milletimiz. Bu ittifakı kurduk ve sonuna kadar da devam ettireceğiz" dedi.

...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.