Mamak Belediyesi Aile Merkezleri'nin yılsonu sergisi herkesin beğenisini kazandı

Mamak Belediyesi Aile Merkezleri'nin yılsonu sergisi herkesin beğenisini kazandı
Mamak Belediyesi Aile Merkezleri kursiyerleri yine özel bir sergiyle Mamaklılarla buluştu.

Başak Aile Merkezi’nde bulunan 360 kursiyerin çeşitli kurslarda yaptığı ve birbirinden iddialı ürünlerin yer aldığı yılsonu sergisi herkesin beğenisini kazandı.Bir yıl süresince merkezde aldıkları eğitim sonrası ürettikleri birbirinden özel ürünleri vatandaşların beğenisine sunan kursiyerlerin, özellikle Anadolu motiflerini işledikleri eserler ilgi odağı oldu.

Açılışa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Eşi Zeliha Akgül,AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kalite her geçen yıl artıyor

Mamak Belediyesi Aile Merkezlerinin her geçen yıl kendisini yenileyerek hizmet kalitesini yükselttiğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bu yükselen kalite, beceri ile birleşince ortaya çok güzel ürünler çıkıyor. Hanım kardeşlerimiz aile merkezlerinde hem kişisel yeteneklerini geliştirme fırsatı yakalıyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor” dedi.AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer’de serginin hayırlı olmasını dileyerek, “İnsanımıza katkı sağlayan aile merkezi hizmetini vatandaşlarımızla buluşturan değerli başkanımızı ve ekibini kutlarım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.