Ankara İlçe Otobüs Nereden Kalkıyor?

Ankara İlçe Otobüs Nereden Kalkıyor?
Ankara ilçelerine otobüsler için belirlenmiş farklı kalkış noktaları bulunmaktadır. Bununla birlikte pek çok ilçeye AŞTİ Otogarı'ndan gidilebildiği bilinmektedir.

Ankara İlçe Otobüs Nereden Kalkıyor?

Ankara ilçelerine otobüsler için belirlenmiş farklı kalkış noktaları bulunmaktadır. Bununla birlikte pek çok ilçeye AŞTİ Otogarı'ndan gidilebildiği bilinmektedir. Ankara Belediyesi tarafından tüm ilçelere EGO hattı tahsis edilmiştir. Bu sayede Ankara ilçe otobüs hatları olarak EGO hatları kullanılabilmektedir.

Ankara Bala Otobüsleri Nereden Kalkıyor, Ücretleri ve Bilgileri

Ankara Bala toplu taşıma hizmeti bulunan bir ilçedir. İlçeye EGO otobüsü ile ulaşım sağlanabilmektedir. Ankara Bala'ya gidilebilecek EGO otobüs hattı, 178-3 hattıdır. Bala ile Ankara merkezi arası mesafe 69 kilometredir. Otobüs Şentepe mahallesi Bala Otogarı'ndan kalkmakta ve Ankara Ulus'a ulaşmaktadır.  Ankara Bala otobüs ücretleri ise şu şekildedir:

  • Ankara Bala - Ankara Merkez: Tam binişler için güncel ücret 9,5 TL'dir. İndirimli ücret ise 5 TL'dir.
  • Ankara Bala - Ankara Aşti: Bala ile Ankara otogarı arası güncel ücretleri, tam binişler için 8 TL'dir. İndirimli ücretler ise 4 TL'dir. 
  • Bala- Abazlı- Gölbaşı: Tam binişler 4,25 TL'dir. İndirimli binişler ise 2,25 TL'dir.

Ankara Beypazarı Otobüsleri Nereden Kalkıyor, Ücretleri ve Bilgileri

Ankara Beypazarı toplu taşıma hattı, 548 numaralı hattır. Yani Ankara Beypazarı'na Ankara'dan ulaşım EGO ile sağlanabilmektedir. Otobüsün saat 06.15- 19.00 saatleri arasında hizmet verdiği bilinmektedir. Otobüs Fatih Metro İstasyonu Sincan'dan başlayarak 72 durak sonrasında Beypazarı'na ulaşmaktadır. Ankara ile Beypazarı arası 100 kilometredir. Ankara Beypazarı otobüs ücretleri ise şu şekildedir:

Beypazarı- Fatih Metro İstasyonu- Sincan: Tam binişler için belirlenmiş olan güncel ücret 9,25 TL'dir. İndirimli binişlerde ise 5,0 TL ücret ödenmektedir.

Ankara Kızılcahamam Otobüsleri Nereden Kalkıyor, Ücretleri ve Bilgileri

Ankara Kızılcahamam toplu taşıma hattı, 527-1 numaralı EGO hattıdır. Hat Kızılcahamam- Ankara Ulus arasında hizmet vermektedir. Ankara ile Kızılcahamam arasının 64 kilometre olduğu bilinmektedir. EGO otobüsü ile 95 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. Ankara Kızılcahamam hattı hafta içi her gün 06.30- 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kızılcahamam- Ankara ilçe otobüs ücretleri ise şu şekildedir:

Ankara- Kızılcahamam: Tam biniş ücreti güncel olarak 9,25 TL'dir. İndirimli biniş ücreti ise 4,75 TL'dir.

Ankara Çubuk Otobüsleri Nereden Kalkıyor, Ücretleri ve Bilgileri

Ankara Çubuk toplu taşıma hizmeti EGO otobüsleri ile sağlanmaktadır. Ankara Merkez'den Çubuk ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz EGO hattı, 487 numaralı hattır. Bu hat Çubuk ile Sıhhiye arasında hizmet vermektedir. Çubuk ilçesi Barbaros mahallesinden binilebilmektedir. Ankara'dan Çubuk'a gitmek için ise Ulus veya Sıhhiye'den 487 numaralı hatta binmek gerekmektedir. Ankara - Çubuk arası yaklaşık 42 kilometre sürmektedir. EGO otobüsüyle 80 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. Ankara- Çubuk EGO ücretleri ise şu şekildedir:

Ankara - Çubuk: Tam binişler için belirlenen güncel ücret 4,5 TL'dir. İndirimli binişlerde ise güncel ücret 2,25 TL'dir.

Ankara Nallıhan Otobüsleri Nereden Kalkıyor, Ücretleri ve Bilgileri

Ankara Nallıhan toplu taşıma hattı, 577-3 numaralı EGO hattıdır. EGO hattı Nallıhan ile Ankara AŞTİ otogarı arasında hizmet vermektedir. Ankara AŞTİ'den binilebilmektedir. Ankara Nallıhan hattı, hafta içi 06.15- 18.45 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu ise 07.45- 18.45 saatleri arasında çalışmaktadır. Ankara ile Nallıhan arası yaklaşık 136 kilometredir. Ankara Nallıhan ücretleri şu şekildedir:

Ankara - Nallıhan: Tam biniş ücretleri güncel olarak 26 TL'dir. İndirimli biniş ücretleri ise 7,75 TL'dir.

Ankara Polatlı Otobüsleri Nereden Kalkıyor, Ücretleri ve Bilgileri

Ankara Polatlı toplu taşıma hattı, 524 numaralı EGO hattıdır. Sincan Pınarbaşı mahallesinden başlayan EGO hattı Polatlı'ya ulaşmaktadır. Ümitköy Metro İstasyonu'ndan da biniş sağlanabilmektedir. Haftanın her günü 06.05- 23.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Her 15 dakikada bir otobüs kalkmaktadır. Ankara Merkez ile Polatlı arası 74 kilometredir. Ortalama 55 dakika sürmektedir. Ankara Polatlı ücretleri şu şekildedir:

Polatlı - Ümitköy Metro İstasyonu: Tam binişler için ücret 9,25 TL'dir. İndirimli binişler için belirlenen güncel ücret ise 5,0 TL'dir.

Ankara Haymana Otobüsleri Nereden Kalkıyor, Ücretleri ve Bilgileri

Ankara Haymana toplu taşıma hattı, 158 numaralı EGO hattıdır. AŞTİ Otogarı ile Haymana arasında hizmet vermektedir. AŞTİ Otogarı'ndan 07.10 ve 18.00 saatleri olmak üzere toplam iki sefer bulunmaktadır. Haymana'dan ise 06.45 ve 17.30 saatlerinde kalkmaktadır. Ankara ile Haymana arası 58 kilometredir. Yolculuk yaklaşık bir saat sürmektedir. Ankara Haymana ücretleri ise şu şekildedir:

AŞTİ- Haymana: Tam binişler için belirlenen güncel ücret 9,0 TL'dir. İndirimli binişler için ise 5,0 TL ücret ödenmektedir.

Ankara Elmadağ Otobüsleri Nereden Kalkıyor, Ücretleri ve Bilgileri

Ankara Elmadağ toplu taşıma hattı, 354 numaralı EGO hattıdır. Elmadağ ile Gençlik Parkı arasında hizmet vermektedir. Haftanın her günü 06.25- 21.30 saatleri arasında çalışmaktadır. Ankara ile Elmadağ arasının yaklaşık olarak 36 kilometre olduğu bilinmektedir. EGO ile 45 dakika civarında sürmektedir. Elmadağ Ankara ilçe otobüs ücretleri şu şekildedir:

Ankara- Elmadağ: Tam binişler için belirlenen ücret 4,75 TL'dir. İndirimli binişler için ise 2,25 TL ödenmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.