Aleyna Tilki'den sürpriz Bergen yorumu

Aleyna Tilki'den sürpriz Bergen yorumu
Son yılların en tartışmalı isimlerinden biri olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı.

Sosyal medya hesabından Bergen’in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını söylediği videoyu paylaşan Aleyna Tilki, takipçilerini ikiye böldü.

Gen şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı şarkı paylaşımı sosyal medyanın gündeminde ilk sırada yer almıştır. Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden biri olan Aleyna Tilki, her paylaşımıyla olay olmaya devam ediyor. Başarılı şarkıcı Bergen hakkında da yorumlarını paylaşan bir notla paylaşan Aleyna Tilki, farklı tarz şarkıları söylemeye başlayacağının da altını çizmiştir.

Şarkıcı Begen’in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını söylediği videoyu paylaşan Tilki’nin takipçileri arasında ise ünlü şarkıcının performansı çeşitli tartışmalara neden olmuştur. Bazı takipçileri söylediği şarkının Aleyna Tilki’nin tarzına uygun olmadığı yorumları yapılmış olsa da ünlü isimlerden de Aleyna Tilki’nin performansı hakkında yorumlar gelmiştir.

Demet Akalın Destek Verdi

Şarkıcı Bergen’in Sen Affetsen Ben Affetmem adlı şarkısının seslendirdiği videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan genç popçu Aleyna Tilki, Demet Akalın’dan övgü dolu mesajlar almıştır. Paylaşım altına ‘’şahane’’ yorumunu yapan Demet Akalın, paylaşıma destek olmuştur.

Takipçilerinin bir kısmından söylediği şarkının tarzına gitmediğini ve yakışmadığını ifade etmeleri üzerine Aleyna Tilki’nin hayranları arasında yeni bir tartışma doğdu. Kimi takipçisi performansı başarılı bulurken bazı takipçiler ise bu performanstan memnun olmamıştır.

Aleyna Tilki Yeni Projeye Başlıyor

Sosyal medya hesabı üzerinden Bergen’in şarkısının yorumladığı videoyu paylaşan Aleyna Tilki, hayatında gerçek olan her şeyin yeri olduğunu ve tarzı fark etmeksizin yeni işlere imza atacaklarını ifade etmiştir. Usta bir ekiple çalışma yürüttüklerini de ifade eden Tilki, söz konusu videonun teaser olduğunu ifade etmiştir.

Şarkının tamamını yakında yeni bir tarzla dinleyicilerine aktaracağını ifade eden Aleyna Tilki kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturmayı başarmıştır. Yaptığı her paylaşımla ve açıklama ile gündem olan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla yine gündemde ilk sırada yerini almıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.