Ankara En İyi Kebapçı Ve Yorumlar

Ankara En İyi Kebapçı Ve Yorumlar
Ankara En İyi Kebapçı Ve Yorumlar, Ankara’nın oldukça köklü kebapçıları mevcut fakat özellikle Ankara’yı çok iyi bilmeyen kişilerin Ankara en iyi kebapçı ve yorumlara bakmalarında fayda vardır.

Ankara En İyi Kebapçı Ve Yorumlar

Ankara’nın oldukça köklü kebapçıları mevcut fakat özellikle Ankara’yı çok iyi bilmeyen kişilerin Ankara en iyi kebapçı ve yorumlara bakmalarında fayda vardır. Ankara kebap severlere farklı tarzlara sahip mekanlar sunuyor. Nasıl bir yerde kebap yenmek isteniyorsa ona uygun mekanın bulunabilmesi Ankara’da oldukça kolaydır. Bunun yanı sıra yıllardır verdikleri hizmetler ile insanların gönüllerinde yer edinmiş birçok kebapçılar da yine Ankara’da hizmet vermektedir.

Ankara’daki En İyi Adana Kebapçıları

Kebap denilince akla gelen en güzel lezzetlerden birisi Adana kebaptır. En iyi Adana kebap Ankara’da nerede yenilir sorusuna verilebilecek de farklı cevaplar mevcuttur. En meşhur yerlerden birisi de Müslüm Kebap’tır. Kullandıkları et ve pişirme yöntemi ile Müslüm Kebap bu konuda kendisine önemli bir yer sağlamıştır. Kebabın yanında alkol de almak istiyorum diyen kişilere ise gösterilebilecek adreslerden birisi Yıldızevler’de bulunan Adana Sofrası’dır. Bu restoran da pek çok Ankaralının kebap için tercih ettiği yerlerden birisidir.

Ankara’nın En Köklü Kebapçıları

Ankara’da yıllardan beri hizmet veren pek çok kebapçı bulunur. Bu kebapçılar verdikleri hizmet ve yemeklerinin lezzetleri ile yıllarca eskimeyen bir popülariteye sahiplerdir. Bunlardan bir tanesi de Kebap 49’dur. Bu restoran ilk olarak Kavaklıdere’de hizmet vermeye başlasa da günümüzde pek çok farklı bölgede de şube açmıştır. Kebap 49 dışında Aspava’da yine Ankara’nın en bilinen ve geçmişi yıllar öncesine dayanan kebapçılarından birisidir.

Ankara’da İskender Nerede Yenilir?

İskender pek çok restoranda bulunan bir kebaptır. Fakat güzel bir İskender yemek isteyen kişiler seçmeleri gereken kebapçılar konusunda dikkatli davranmalıdır. İskender için gidilebilecek güzel restoranlardan birisi Peçenek Döner’dir. Bu restoranın popülerliği özellikle Vedat Milor’un burayı tavsiye etmesi ile beraber büyük oranda arttı. Balgat ve İskitler’de şubesi bulunan bu restoran İskender konusunda en çok tercih edilen yerlerden birisidir.

Bunun dışında Ankara’nın meşhur İskendercileriden bir diğeri de Uludağ Kebapçısı’dır. Bu restoran İskender sevenlerin mutlaka uğraması gereken yerlerden birisidir. Ankara en iyi kebapçı ve yorumlara bakıldığında da ön plana çıkan restoranlar bunlardır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.