Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 21 Ekim 2020 Çarşamba atv Canlı izle!

Esra Erol 21 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 21 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 21 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 21 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV’nin çok izlenen ve yıllardır izleyici kaybetmeyen programı Esra Erol’da yeni sezon yayın hayatına da ilginç ve eğlenceli içeriği ile devam ediyor. Çarpıcı dosyaları ve uzman konukları ile Türkiye gerçeklerine ışık tutan Esra Erol ve ekibi 21 Ekim Çarşamba günü de yine özel bir programa imza atacaklar.

Pek çok ilden canlı bağlantılar ile interaktif bir hale gelen program, bu sayede önemli gelişmeleri an be an izleyicilere aktarırken, seyirciler de ekrana taşınanları merakla seyrediyorlar. Sabahları Müge Anlı’nın uyguladığı formatı öğle kuşağında sürdüren Esra Erol, ekibiyle birlikte gizemli kalan dosyaları çözüme kavuşturmak için çabalıyor. Kayıp olanları bulmak, kaybolan ve dağılan aileleri bir araya getirmek ya da suçları aydınlatmak için yayın yapan Esra Erol’un bugünkü programında yine seyirciyi büyük gizemler bekliyor.

Esra Erol’da 21 Ekim Çarşamba Program Akışı

Kayıpları bulan, dağılan aileleri bir araya getiren, suçlular için gerekli emniyet tedbirlerini almak ve suçları aydınlatmak için yayın yapan Esra Erol’da 21 Ekim Çarşamba günü yine izleyicileri merak içinde bırakıyor. Birbirinden ilginç ve merak uyandırıcı konular ile beraber izleyiciler bugün de öğleden sonra ekranlarının başına kilitleyecek. Bugünkü programda akıl almaz iddialar ile tüyler ürperten suç detayları yine ekrana yansıyacak. En son bölümde Semra Volkan ikilisinin aşkını gündeme getiren program, büyük aşkta yeni bir şoku ekranlara taşıyor.

Esra Erol’da 21 Ekim Çarşamba Günü Canlı İzle

Aynı zamanda 19 yaşındaki Doğan da stüdyoya geldi ve Aslan Sarıcan’ın babası da Nilgün Hanım’ın da annesi olduğunu iddia etti. Aslan’ın babası Doğan ve annesi de gerçekten Nilgün mü olduğu bu programda irdelenmeye devam edilecek. Ayrıca Özbay Bey’in de resmi nikahlı eşi olan Aycan Demir, Şubat ayından beri kayıp halde ve en son bulgular Nuri isimli birisi ile kaçtığını gösteriyor, bu konuda da en son gelişmeler yine ekranlara yansıyacak.

Daha pek çok merak uyandıran ve çözüm bekleyen konu için Esra Erol’da 21 Ekim Çarşamba günü saat 16.20’den itibaren Atv ekranlarından izleyiciler ile bulaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.