Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan’ın sevilen sesi ile müzik ziyafeti çekilen programda, birbirinden renkli konukların özel hayatı ve bilgi birikimleri izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Ocak 2021 Canlı İzle TIKLAYINIZ

Türkiye’nin en çok izlenen sabah programları arasında yer alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, Star TV ekranlarında hafta içi her sabah izleyici ile buluşmayı sürdürüyor. Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan’ın sevilen sesi ile müzik ziyafeti çekilen programda, birbirinden renkli konukların özel hayatı ve bilgi birikimleri izleyicileri ekran başına kilitliyor. Hafta içi her sabah saatler 09.45’i gösterdiğinde ekranlara gelen program, yine sabah enerjisini yükseltmek için izleyicileri ekran başına bekliyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünkü Program Konukları Kim?

12 Ocak Salı günü Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile ekranlara gelen programda Arif Susam ilk konuk olacak. Canlı performansı ile sevilen sanatçı stüdyoyu ve ekran başındakileri coştururken, sevilen sanatçı tarih yapraklarında izleyenleri geriye götürmeyi başaracak. ABD’de görev yapan Mehmet Çilingiroğlu programa konuk olurken, koronavirüs ile ilgili değerli bilgilerini ekranları başında duran izleyiciler ile paylaşacak. Miraç Şef’in basit ve lezzetli tarifleri ile marifetlerini konuşturduğu bugün izleyenler, mutfakla ilgili önemli sırlara vakıf olabilecekler. ABD’de yaşanacakları bilmesi ile ün kazanan astrolog Can Aydoğmuş programa konuk olurken, yine öngörüleri ile stüdyoyu ve ekran başındakileri şaşkınlıkta bırakacak. Aydoğmuş ayrıca yeni yılda Türkiye’yi ve burçları nelerin beklediğine de canlı yayında değinecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.