Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 29 Ocak 2021 Cuma Star Tv Canlı İzle!

STAR TV ekranlarında hafta içi her gün seyircisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde programının yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler çeşitli arama motorlarından "Gerçeğin Peşinde 29 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap arıyor. Haberlerimiz içerisinde "Gerçeğin Peşinde 29 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusu hakkında tüm cevapları bulabilir "Gerçeğin Peşinde 29 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusu hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 29 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Serap Paköz’ün sunumu ile Star TV ekranlarında hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici ile buluşan Gerçeğin Peşinde, severek izlenmeyi sürdürüyor. İşlediği gerçek hayattan vakalar ile severek izlenen programda, gerçekler ortaya dökülmeye devam ediyor. Serap Paköz’ün cesur sunumu ve stüdyo konukları Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın katkıları ile gerçeğin önünde sis perdeleri aralanıyor. Kayıpların ailelerine kavuştuğu, faili meçhul cinayetlerin gerçek sanıklarının ortaya çıkartıldığı ve küslerin buluşturulduğu programın ekrana gelen 288. bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Dünkü Programda Ne Oldu, 287. Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gerçeğin Peşinde dünkü bölümünde 3 Ocak tarihinde evden çıkan ve sırra kadem basan 17 yaşındaki Hatice Tilki’nin bulunması için ailesi, Serap Paköz’den yardım istedi. Annesi Hatice’nin evden kimliğini bile almadığını söylerken, kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi. Anne Ayşe Tilki’nin iş arkadaşı Muhsine telefonla yayına başlanarak, “Hatice’ye bir oğlan için kaçmaya değer mi?” diye sorduğunu ve evet yanıtını aldığını ifade etti.

Maşalacılar davasında gözler Atakan’a çevrilirken, ailenin neden sustuğu hala gizemini koruyor. 28 gündür kendisinden haber alınamayan Mustafa Yavuzcan’ın dosyası yeniden tartışılırken, enişte İbrahim’in ortaya attığı Leyla ile yapılan röportaj yayınlandı. İbrahim’in ortaya attığı yeni isim de mesnetsiz çıkarken, İbrahim’in tutarsız ifadeleri herkesi çileden çıkarttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.