Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Yeni sezonda Star TV ekranlarına gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9.45'te izleyicisiyle buluşacak. 5 Şubat Demet ve Alişan ile Sabah Sabah izle!

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı neşe dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Sabaha coşkulu bir başlangıç yapan programda eğlence dolu anlar yaşanıyor. Yayınlanan her bölümünde sürprizleri ile  izleyenleri ekrana kilitleyen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sabah kuşağının en çok izlenen programını ünlü popçu Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan sunuyor. Her sabah yüksek enerjileri ile ekrana olan ikili birbirinden ünlü isimleri programda ağırlıyor. Ünlü isimlerin hayatları ile ilgili bilinmeyenleri anlattığı sabah programında müzik şöleni yaşanıyor. Hem eğlendiren hem de bilgi veren içeriği ile programda sağlıktan mutfağa, gündem gelişmelerinden magazine binlerce farklı konu da konuşuluyor. Sağlık alanının da uzman isimlerin de çeşitli sağlık problemlerini ele aldığı programın her bölümü ilgi ile izleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 4 Şubatta Neler Oldu?

Sabah kuşağının sevilen programı Demet ve Alişan hafta içi hergün olduğu gibi coşku dolu bölümü ile dün yine ekrana geldi. Yine müzik şöleninin ekrana geldiği programda sağlık köşesinde ve mutfakta yeni bilgiler verildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde sevilen şarkıları ile Ayşe Dinçer konuk oldu. Kıpır kıpır eğlenceli şarkıları ile stüdyoda keyifli anlar yaşattı. Sağlık köşesinde kelle paça çorbasının zayıflama üzerindeki etkileri konuşuldu. Mutfak kısmında ise Miraç Şef börek ve kısır tarifleri verdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 5 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen eğlence dolu bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programda bugün usta sanatçı Hakkı Bulut konuk olacak. Ünlü mimar Selim Yuhay’ın da konuk olacağı programda evinizi daha geniş göstermenin yollarını anlatacak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün saat 09.45’te Star TV’de ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.