Arda Güler’in Heyecanla Beklenen İlk Maçı için Geri Sayım Başladı!

Arda Güler’in Heyecanla Beklenen İlk Maçı için Geri Sayım Başladı!
Genç yetenek Arda Güler'in Real Madrid ile ilk maçına çıkma tarihi yaklaşıyor. Real Madrid, Atletico Madrid’e yaşadığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından 7. haftadaki Las Palmas maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler için geri sayım başladı. Son derbide Atletico Madrid'e 3-1 mağlup olan Real Madrid, ligin 7. haftasında oynanacak olan Las Palmas maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Milli futbolcumuz Arda Güler, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışarak hazır olduğunu gösterdi.

Arda Güler İlk Kez Sahne Alacak

Eğer teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından süre verilirse, Arda Güler ilk kez Real Madrid formasıyla sahne alacak. 27 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de evinde Las Palmas ile kozlarını paylaşacak olan Real Madrid’de Arda Güler’in performansı merakla bekleniyor.

Takımla Tam Antrenman

Antrenmanda takımla birlikte tam süre yer alan Arda Güler’in moral ve motivasyonu yerinde. Genç futbolcu, ilk resmi maçında taraftarlarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor.

Las Palmas Maçı Hazırlıkları

Real Madrid, Las Palmas maçı hazırlıklarını Santiago Bernabeu Stadyumu’nda sürdürüyor. Antrenmanlar yüksek tempoda geçerken, Arda Güler’in takım arkadaşları ile uyumu dikkat çekiyor.

Genç Yetenek Göz Dolduruyor

Genç yetenek Arda Güler, antrenmanlardaki performansı ile göz dolduruyor ve ilk maçında forma giymek için iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Real Madrid taraftarları da Arda’nın ilk maçını heyecanla bekliyor.

Arda Güler’in Real Madrid kariyerindeki ilk maçında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Tüm gözler 27 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de oynanacak olan Real Madrid – Las Palmas maçında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.