AK Partili Belediye Başkanı Büyük Şoka Uğradı: 11 El Kurşun!

AK Partili Belediye Başkanı Büyük Şoka Uğradı: 11 El Kurşun!
Antalya'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından gece saatlerinde, Serik Belediye Başkanı AKP'li Enver Aputkan'ın evine pompalı tüfekle ateş açıldı.

Söz konusu olay gece saat 01.00 civarında, Serik ilçesi Yukarı Kocayatak Mahallesi'nde yaşandı. Kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından, otomobilden Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın yaşadığı eve toplam 11 el ateş edildi.

72 Saçma Deliği Bulundu

Saldırı gerçekleştiği anda evde olan AK Partili Belediye Başkanı Aputkan ve ailesi olaydan herhangi bir sağlıksal zarar almadan kurtulabildi. Aputkan'ın haber vermesiyle birlikte hemen olay yerine gelen Jandarma ekipleri yapmış oldukları incelemeler sonucunda Başkan Aputkan'ın evinin ış kapısı ve 2 odanın kapı ve pencerelerinde toplam olarak 72 adet saçma deliği buldular.

Belediye Başkanı Aputkan, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında, gece saat 01.00 civarında saldırının yapıldığını; Beyaz bir otomobilden ateş açıldığını belirtti. Kimin ya da kimlerin yaptığını bilmediğini anlatan Aputkan, kişisel olarak kimseyle düşmanlığının olmadığını da belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.