Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ‘Yol Boyu Protesto’ haberine tepki gösterdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  ‘Yol Boyu Protesto’ haberine tepki gösterdi
-“RÜZGARLI ESNAFI ÜCRETLİ OTOPARK İSTEMİYOR” ŞEKLİNDEKİ HABERİN ART NİYETLİ OLDUĞUNU BELİRTEN BAŞKAN GÖKÇEK:-“DİLEKÇE VEREREK OTOPARK UYGULAMASINA GEÇMEMİZİ İSTEYEN VE BİZLE BİRKAÇ KEZ GÖRÜŞEN, RÜZGARLI ESNAFINI TEMSİL EDEN TİMKODER'DİR”

“Rüzgarlı esnafı ücretli otopark istemiyor”şeklindeki haberi twitter'dan takipçileriyle paylaşan Başkan Gökçek,“Hürriyet Ankara, dün Rüzgârlı Sokak’ta esnafın yeni otopark uygulamasına isyan ettiklerini haber yapmış. Sevgili tweet alemi... İşin aslına gelince... Rüzgârlı Sokağa yeni otopark yapmak bizim projemiz değil... Bu konuda bize ısrarcı olan, dilekçe vererek otopark uygulamasına geçmemizi isteyen ve bizle birkaç kez görüşen, Rüzgarlı esnafını temsil eden TİMKODER'dir”dedi.

Başkan Gökçek, Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği’nin(TİMKODER)Büyükşehir Belediyesi’ne verdiği“Otopark konusu sektörümüzde sorun teşkil etmektedir. Yeni başlatacağınız İSPARK modelinin Rüzgarlı ve bağlantılı cadde ve sokaklarda pilot bölge olarak başlatılması yaşadığımız talihsiz olaydan dolayı önem arz etmektedir”şeklindeki dilekçeyi ve konuyla ilgili Belediye Meclisi’nde alınan kararı da takipçileriyle paylaştı. Başkan Gökçek, Hürriyet Gazetesi’nin ODTÜ yanından geçirilecek yolla ilgili haber için attığı teşekkür tweet ile birlikte konuyla ilgili şu tweetleri attı.

-“Hürriyet Ankara, dün Rüzgârlı Sokak’ta esnafın yeni otopark uygulamasına isyan ettiklerini haber yapmış.

- “Tetkik ettim, Hürriyet Rüzgârlı Sokak'ta, sol görüşlü birini bulmuş,‘birilerini toplayın Melih'in aleyhinde bir haber yapalım’demiş...”

- “Toplananlar başlamışlar hakkımızda atmaya...‘Yok, belediye burayı iki ay işletecek, sonra mafyaya devrecek... Siteler’de Ostim'de yok niye bizde var? Burada bir kardeşimiz öldü. Sesimizi duyuramıyoruz. ASKİ araçları buraya park ediyor’,vs.vs...

-“Haberi yapan Hürriyet'in sipariş haberi tamam... İnsanları kışkırt... İnsanları topla, bir de fotoğraf al... Sonra arkadan seyret...

-“Ey gazetecilik yapan (!) Hürriyet Ankara... Haberi yaparken niye bize sormuyorsun? Niye yeniden otopark uygulamasına geçtiniz, demiyorsun?

-“İşin sahibine niye tatbikatı sormuyorsun? Çünkü sorarsan, böyle kışkırtıcı ve yalan haberi yapamazsın, Büyükşehir’e leke atamazsın...

Sevgili tweet alemi... İşin aslına gelince... Rüzgârlı Sokağa yeni otopark yapmak bizim projemiz değil... Bu konuda bize ısrarcı olan, dilekçe vererek otopark uygulamasına geçmemizi isteyen ve bizle birkaç kez görüşen, Rüzgarlı esnafını temsil eden TİMKODER'dir.

-“TİMKODER Başkanı Ercan Yılmaz’ın imzasıyla gelen teklif Belediye meclisimize sunulmuş, belediye meclisimizde oy birliği ile kabul edilmiştir.

-“Hürriyet Ankara şimdi utanacak mı? Tek yönlü ve kasıtlı haber yaptığı için belediyemizden özür dileyecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.