Odeabank Oksijen Hesap Başvurusu Nasıl Yapılır?

Odeabank Oksijen Hesap Başvurusu Nasıl Yapılır?
Odeabank’ın en sevilen vadeli hesap uygulamalarından biri olan Oksijen Hesap, sadece başlangıçta değil, her zaman yüksek kazanç ile tüm müşterileri için %15,50’den başlayan faiz oranları ile kazanç sağlamaktadır.

Odeabank Oksijen Hesap İle %15,50'Ye Varan Faiz Fırsatı

Odeabank’ın en sevilen vadeli hesap uygulamalarından biri olan Oksijen Hesap, sadece başlangıçta değil, her zaman yüksek kazanç ile tüm müşterileri için %15,50’den başlayan faiz oranları ile kazanç sağlamaktadır. Odeabank Oksijen Hesap tipine göre günlük vadesiz kullanım tutarı esnek olarak belirlenen hesap, bu tutarın üzerinde kalan her miktarda değerlenmektedir.

250 bin TL’ye kadar %15,50, döviz hesapları için ise 50 bin USD’ye kadar %2,80 faiz oranları belirlenmiştir. Yüksek ve avantajlı faiz oranları ile birikimlerinizi durduğu yerden değerlendirmek mümkündür. Nakit ihtiyaçlarınız için vadesiz kullanım tutarına kendi belirlediğiniz oranlarla dilediğiniz zamanda ulaşabilirsiniz. Bu oranlar dâhilinde ister para çekebilir isterseniz de ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Odeabank Oksijen Hesap Faiz Oranları

Odeabank tarafından sunulan Oksijen Hesap kampanyası kapsamında birçok farklı hesap türü avantajlı seçenekler ile sunulmaktadır. Hoş Geldin Oksijen Hesap ve Standart Oksijen Hesap seçenekleri ile sunulan kampanyada farklı tür faiz oranları uygulanmaktadır. Hoş Geldin Oksijen Hesap faiz oranları:

5.000 – 250.000 TL: %15,50 Yıllık Brüt Faiz

5.000 – 50.000 USD: %2,80 Yıllık Brüt Faiz

5.000 – 50.000 Eur: %0,60 Yıllık Brüt Faiz

Olarak belirlenmiştir. Farklı tür hesaplar için söz konusu faiz oranları ve yatırım miktarları değişiklik gösterebilir. Standart gecelik faiz oranları ile paranızın sürekli değer kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Odeabank hesaplarının sunduğu en büyük avantajlar arasında bir diğeri ise hesap türüne göre vadesiz kullanım limiti belirleyerek dilediğiniz zaman hesap işlemleri yapabilmenizdir. Odeabank Oksijen hesap kampanyaları kapsamında daha birçok farklı avantaj tüm Odeabank müşterileri için sunulmaktadır.

Odeabank Oksijen Hesap Avantajları

Odeabank tarafından başlatılan Oksijen Hesap kampanyası kapsamında birikimlerinizin sadece başlangıçta değil her zaman değer kazanmasını sağlayabilirsiniz. Alternatif çözüm ve kazanç imkanı sağlayan Odeabank, Oksijen Hesap kampanyası ile birçok farklı avantaj sağlamaktadır.

Odeabank Oksijen Hesap avantajları:

Standart gecelik faizden daha yüksek oranlarla birikimler değerlendirilir,

Otomatik talimat tanımlaması yapılabilir,

%15,50’den başlayan faiz oranları fırsatı sunulur,

7/24 vadeli hesap limitiniz kadar hesaptan işlem yapabilirsiniz,

Her ay TEMA Vakfına bağışta bulunabilirsiniz.

Bu ve benzeri daha birçok farklı avantaj tüm müşterilere sağlanmaktadır. Sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’de ilklerin bankası olmayı sürdüren Odeabank, avantajlı hesap özellikleri ile tüm müşterileri için sunulmaktadır. İlk defa Odeabank müşterisi olup Oksijen Hesap açtıracak kişiler için ilave Hoş Geldin faizleri uygulanmaktadır.

Odeabank hesapları ile birikimleriniz devamlı değer kazanırken aynı zamanda TEMA bağışları ile sosyal sorumluluk projelerine destek verebilirsiniz. Odeabank tarafından Oksijenli Hesap kapsamında birçok farklı hesap tipi uygulanmaktadır.

Odeabank Oksijen Hesap Başvurusu

Odeabank avantajlı Oksijen Hesap kampanyasından yararlanmak için Odebank şubelerinin yanı sıra:

İnternet Bankacılığı ve

Odeabank İletişim Merkezi ile

Anında başvurularınızı bankaya iletebilirsiniz. Odeabank üzerinde vadesiz hesabınızın olması durumunda, Mobil Bankacılık üzerinden rahatlıkla Oksijen Hesap başvurusu yapabilirsiniz. ,

Odeabank tarafından toplamda dört farklı Oksijen Hesap türü sunulmaktadır. Bu hesaplar kendi aralarında Standart ve Hoş Geldin olmak üzere iki farklı başlık altında sınıflandırılabilir. Oksijen Hesap talebinde bulunmadan önce bu hesap türlerinin birbirinden farklı avantajları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Odeabank Oksijen Hesap türleri:

Standart Oksijen Hesap,

Oksijen Mini Hesap,

Hoş Geldin Oksijen Hesap,

Hoş Geldin Mini Oksijen Hesap.

Olarak belirlenmiştir. Dilediğiniz hesap türünü anında açtırarak birikimlerinizin gün gün değer kazanmasını sağlayabilirsiniz. Belirlediğiniz limitlere göre gün için veya günün istediğiniz herhangi bir zamanın para çekme ve ödeme işlemlerinizi yapmanız mümkündür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.